Etsi

Kausi 2021 lähestyy

Aurinko paistaa ja linnut laulaa - selvä kevään ja saapuvan kesän merkki! Olemme innoissamme tulevasta kaudesta, sillä se tuo mukanaan uusia tuulia.


  1. Päivitämme tälle kaudelle kalustomme uuteen lautamerkkiin! Tiedossa on vähintään yhtä hyvää laatua, kuin mihin olet meillä ennenkin tottunut :) Julkistamme yhteistyön toukokuussa.

  2. Järjestämme yhdessä Suomen SUP-liiton ja Liikuntakeskus Pajulahden kanssa SUP-lautailun CUP-kilpailut la 13.6. Pajulahdessa Nastolassa. Tiedossa on sekä lyhyen että pitkän matkan kilpailut, ja myös harrastaja voi osallistua mukaan! Lisätietoa kilpailuista lähempänä ajankohtaa. Nyt on hyvä hetki suunnata kevättreenit kisoja kohti!

Avasimme kesää fiilistellessämme jo jäsenyysmyyntimme 2021. Voit jo nyt hankkia jäsenyytesi tulevalle kaudelle, ja varmistaa itsellesi edullisimman hinnan! Tutustu jäsenyyksiimme klikkaamalla tästä. Early bird -alennukset ovat voimassa 31.5.2021 asti. Tervetuloa mukaan SUP-perheeseemme!


Pian suppaillaan jälleen sydämen kyllyydestä!


- Yrittäjät Heidi ja Antti-Jussi
29 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Liikunnan ilo ja luonnosta nauttiminen kuuluu jokaiselle. Luonnossa muut ajatukset katoavat ja saamme nauttia olostamme kehoa ja mieltä virkistäen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

GOOD VIBES FINLAND OY

SUN'SUP on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Muut perheenjäsenemme:

Paint & Party

GOOD VIBES FINLAND