Etsi

Pelastusliivipäivät 2019


Kuva: http://www.viisaastivesilla.fi/etusivu/pelastu_ja_pelasta/pelastusliivipaiva

Tänä viikonloppuna vietetään kansainvälisiä pelastusliivipäiviä. Viisaasti vesillä liikkumiseen kuuluu vahvasti pelastusvälineistön käyttö. SUP-lauta itsessään toimii pelastuslautana, mutta etenkin ollessasi yksin liikkeellä tai lähtiessä kauemmas vuokraamoltamme vaadimme kelluntaliivin käyttöösi. Vaikka olisit kuinka varma tai uimataitoinen, voi keli tai äkillinen sairaskohtaus yllättää kesken retken. Muistathan myös kertoa reittisi, mikäli lähdet useamman tunnin retkelle. Vaadimme suoritetun alkeiskurssin yli kahden tunnin vuokrauksiin.

Toimipisteiltämme löydät pääasiassa kelluntaliivejä, joiden käyttäjän tulee olla uimataitoinen (= 200m). Liivien etuna on kevyt rakenne ja muotoilu, jolloin melominen ja liikkuminen on helpompaa, kuin pelastusliivin kanssa. Kelluntaliivissä ei kuitenkaan ole kaulusta, eli se ei käännä tajuttoman kasvoja ylöspäin vedessä. Tästä syystä on tärkeää, ettet melo pitkiä matkoja yksin.

Toimipisteillämme on valittavana

* 15-30kg lasten pelastusliivi (keltainen, 1/toimipiste)

* 30-40kg melojien kelluntaliivi (puna-musta, 2/toimipiste)

* yli 40kg melojien kelluntaliivi (puna-sininen, 10/toimipiste)Avainsanat: pelastusliivi, pelastusliivit, kelluntaliivi, kelluntaliivit, viisaasti vesillä, SUP, suppaus, Lahti

20 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Liikunnan ilo ja luonnosta nauttiminen kuuluu jokaiselle. Luonnossa muut ajatukset katoavat ja saamme nauttia olostamme kehoa ja mieltä virkistäen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

GOOD VIBES FINLAND OY

SUN'SUP on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Muut perheenjäsenemme:

Paint & Party

GOOD VIBES FINLAND