Etsi

Ryhmäliikunta-ALE


Kuvassa: SUP Rento Liikuntakeskus Pajulahdessa


Kesäkuun loppuun asti nautit edullisista hinnoista ryhmäliikunnoissamme! Tarjoamme nyt Kultajäsenyytemme edulliseen hintaan 149€ (ovh 220€). Jäsenyyteen kuuluu vuokraus max 1h/päivä ja kaikki ohjatut viikkotuntimme koko kaudeksi! Laadukkaat tuntimme ja ammattitaitoiset ohjaajamme takaavat onnistuneen kesän SUP-laudalla.


Samalla haluamme liikuttaa jäseniämme ja jäsenten mukana saapuvia kavereita tarjoamalla heille ohjatut tuntimme hintaan 10€/hlö (ovh 30€/hlö)! Huomioimme alennuksen saapuessanne rantaan. Tarjoamme myös Hopea- ja Perhejäsenillemme mahdollisuuden korottaa Kultajäsenyyteen yhden ohjatun tunnin hinnalla, eli vain 30€/hlö!


Muistathan varata ajan ryhmäliikuntaan viimeistään edellisenä iltana klo 20 mennessä. Mikäli osallistujia on 3 tai vähemmän, voidaan tunti perua. Tutustu viikkokalenteriimme ja jäsenehtoihimme täällä.


Tervetuloa mukaan nauttimaan!


Avainsanat: jäsen, jäsenyys, SUP-jäsenyys, suppailu Lahti, visit Lahti, ryhmäliikunta, ulkoliikunta, ulkojumppa, ulkojumpat

14 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Liikunnan ilo ja luonnosta nauttiminen kuuluu jokaiselle. Luonnossa muut ajatukset katoavat ja saamme nauttia olostamme kehoa ja mieltä virkistäen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

GOOD VIBES FINLAND OY

SUN'SUP on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Muut perheenjäsenemme:

Paint & Party

GOOD VIBES FINLAND