top of page
Etsi

Suppailun lajitaidot ja turvallisuus haltuunOletko suunnitellut suppailun aloittamista tai haluat hioa taitosi huippuunsa? Kurssitoimintamme antaa sinulle kattavat eväät taitavaan ja turvalliseen suppaamiseen ja vesillä liikkumiseen! Jokaisen kurssimme kesto on 1,5h ja hinta 30€/hlö.


Alkeiskurssilla harjoittelemme yhdessä suppailun perusteet, oikean melontatekniikan, hallitsemaan laudan liikkeitä sekä ohjeet ja niksit turvalliseen ja hauskaan suppailuun. Opettelemme myös miten nouset laudalle putoamisen jälkeen. Et tarvitse aiempaa kokemusta saapuessasi kurssille. Suosittelemme kurssin käymistä ennen ensimmäistä vuokrauskertaasi! 


Jatkokurssi 1 pureutuu syvemmin eri SUP-lautailun harrastusmuotoihin, melontatekniikoihin ja -asentoihin. Saat yksilöllistä palautetta ja vinkkejä melontatekniikkasi kehittämiseen. Kurssilla opetellaan tekemään vaihdos perusasennosta surffiasentoon sekä pohtimaan aalto- ja tuuliolosuhteiden vaikutusta eri tekniikoihin. Sinulla tulee olla suoritettuna alkeiskurssi tai yli 20h suppailua voidaksesi osallistua kurssille.


Jatkokurssi 2 opettaa toimimaan vesipelastustilanteissa. Harjoittelemme hinaamista sekä veden varaan joutuneen henkilön laudalle pelastamista ja tuomista rantaan. Opit myös kuinka toimia yllättävissä ja vaarallisissa vesiolosuhteissa. Saat kurssilta hyvät eväät itsenäiseen retkeilyyn ja pitkänmatkan melontaan SUP-laudalla. Sinulla tulee olla suoritettuna SUN'SUP:in Jatkokurssi 1 voidaksesi osallistua kurssille.