SUN'SUP

SUN'SUP on perustettu rakkaudesta suomalaiseen luontoon ja sen tarjoamiin

upeisiin liikunta- ja liikkumismahdollisuuksiin. Visionamme on tuoda Suomeen ja suomalaisille lajeja ja virikkeitä, joilla pääsemme nauttimaan ulkoilumaastoistamme uusin ja entistä hauskemmin keinoin!

Sun SUP ?

Kesällä 2019 SUN'SUP avaa Lahden alueelle kolme SUP-toimipistettä, luoden kaupungin ja lähialueiden asukkaille mahdollisuuden Suppailun harrastamiseen markkinoiden kärkikalustolla kesähelteistä kevään ja syksyn viileämpiin vesiin.

Sun's UP!

Meillä on etuoikeus nauttia maamme upeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Meidän tehtävämme on tuottaa uusia tapoja, joilla voit haastaa itseäsi ja nauttia ulkoliikunnan tuottamasta hyvästä fiiliksestä. Auringon noususta sen viimeisiin säteisiin.

Sun's UP, so get out there!

Arvot

Tarjoamme ekologisia, luontoa rasittamattomia, harrastus- ja liikkumismahdollisuuksia. Haluamme tarjota ihmisille virikkeitä, jotka huoltavat ja vahvistavat tuki- ja liikuntaelimistöä. Vastapainoa näyttöpäätekulttuurille!

Visio

Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista hyvinvointikulttuuria, ja toimia esimerkkinä kohti ekologista ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Tuomme suomalaisille uusia virikkeitä ja palveluita ulkomailta!

Periaatteet
Huolehdimme ympäristömme siisteydestä ja hyvinvoinnista. Luomme asiakkaillemme elämyksiä, sekä turvallisen ja hauskan ympäristön liikkua. 
Arvostamme yhteistyökumppaneitamme,
ja uskomme molemminpuolisen yhteistyön olevan avain toimivaan kumppanuuteen.

Soita ja kysy lisää: p. 044 5505531

GOOD VIBES FINLAND

Paint & Party

SUN'SUP (tämä sivu)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon
Haus

Chemical products