Tuntikuvaukset

Tuntikuvaukset auttavat löytämään sinua kiinnostavat ohjatut tuntimme!

SUP Jooga

Päästä hetkeksi irti arjesta, ja rentoudu joogan parissa SUP-laudalla. Pehmeää liikettä, haastetta tasapainolle ja rentoutumista ihanaan veden liplatukseen, siitä on SUP Jooga tehty! Tarkoitus on rentoutua ja pitää hauskaa veden päällä.

60min

SUP Treeni

SUP Treenin reseptiin sisältyy hyppysellinen Corea, ripaus kiertoharjoittelua, kaulittuja tukilihaksia ja aimo tujaus hauskanpitoa!

60min

SUP Rento

Kevyttä ja palauttavaa liikettä rennossa ilmapiirissä. Jokainen saa mennä oman olon mukaan, juuri kuten kehossa tuntuu! Sopii ensimmäiseksi kokeiluksi SUP-laudalla.

60min

SUP Retki

SUP retkellä pääset nauttimaan upeista maisemista vesiltä käsin ja otat etäisyyttä hektiseen arkeen. Retkestä riippuen pysähdymme nauttimaan eväitä luonnossa. Täydellinen kooste suomalaista luontoa ja suppailua!

90-120min

SUP Alkeiskurssi

Alkeiskurssilla treenaamme yhdessä suppailun perusteet, oikean melontatekniikan, hallitsemaan laudan liikkeitä sekä ohjeet ja niksit turvalliseen ja hauskaan Suppailuun. 

90min

SUP Jatkokurssit (1 ja 2)

Kun suppailun perusteet ovat käyneet tutuksi, on aika siirtyä askeleen syvemmälle kohti Suppailua harrastuksena ja lajina. Opettelemme yhdessä SUP tekniikat, joilla saat laudasta kaiken irti tilanteessa kuin tilanteessa, sekä toimimaan vesipelastustilanteessa. Kurssi on kaksiosainen. Edellytyksenä on Alkeiskurssi.

90min

SUP Adventure race

Koe suppailu osana tehtävärataa, jossa sinulta ja tiimiltäsi vaaditaan nokkeluutta, kekseliäisyyttä sekä ripaus raakaa voimaa. Radan läpäistäksenne teidän on puhallettava yhteen hiileen. Jokainen tiiminne jäsen pääsee loistamaan omalla vahvuusalueellaan sekä haastamaan itseään niiden ulkopuolella! Radalla pääset kokeilemaan eri lautatyyppejämme!

60-90min

Yrityksille ja tilaisuuksiin

SUPer päivä

Kooste haluamistanne tunneista. Luomme teille kokonaisuuden, jossa suurempikin joukko pysyy liikkeessä hauskan tekemisen parissa! Kerro meille (arvioitu) henkilömäärä, sekä paljonko aikaa teillä on käytettävissänne, niin me hoidamme loput! Voimme myös järjestää teille ruokailun.

Kesto vaihtelee

Yrityksille ja tilaisuuksiin

Meillä pääset kokeilemaan huippuhauskoja 4-7 henkilön Jätti SUP-lautoja! Voit varata laudat osaksi tilaisuutta, tutustua niihin osana Adventure Racea, tai tulla kokeilemaan niitä Joutjärven toimipisteellemme!

Soita ja kysy lisää: p. 044 5505531

GOOD VIBES FINLAND

Paint & Party

SUN'SUP (tämä sivu)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon