Markkinoiden kärkivälineet käytössäsi

Nyt se on virallista - kesällä 2021 suppaat kanssamme Starboardin ja NSP:n laudoilla! Molemmat ovat innovatiivisia ja johtavia kilpalautojen valmistajia. Kumpikin merkki on panostanut ekologisuuteen ja lahjoittavat aktiivisesti luonnonmukaiseen toimintaan. Tutustu tarkemmin kaupassamme, josta voit halutessasi myös ostaa omasi!

MEGA SUP-laudat

Auringonottoa, tiimityöskentelyä tai piknikille vesillä - MEGA SUP soveltuu näihin täydellisesti! 3-7 henkilön 500kg kantavalla laudalla nautit ajasta tiiviisti perheesi tai kavereidesi kanssa.

MEGA-laudat sijaitsevat Joutjärven ja Messilän toimipisteillämme. Seuraathan myös sosiaalista mediaamme, sillä siirrämme lautoja kysynnän mukaan toimipisteiden välillä!

 

Vuokra 40€/h, jatkotunnit 20€/h. Vuokra sisältää normaalin vuokran tavoin kelluntaliivit, kännykän suojapussin ja tarvittaessa märkäpuvun.

Lämpöä viileisiin kevät-, syys- ja kesäsuppailuihin

Loistavasti Suppailuun soveltuvat JOBE-märkäpuvut ja Baltic-melontaliivit pitävät isot ja pienet Suppailijat lämpiminä ja lisäävät turvallisuutta vesillä.

Screen Shot 2019-03-12 at 16.50.42.png

Liikunnan ilo ja luonnosta nauttiminen kuuluu jokaiselle. Luonnossa muut ajatukset katoavat ja saamme nauttia olostamme kehoa ja mieltä virkistäen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

GOOD VIBES FINLAND OY

SUN'SUP on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Muut perheenjäsenemme:

Paint & Party

GOOD VIBES FINLAND