Markkinoiden kärkivälineet käytössäsi

iRocker on Floridasta lähtöisin oleva lautavalmistaja, joka on päässyt Suppailijoiden suureen suosioon huippulaadukkailla laudoillaan ja niiden loistavilla käyttö-ominaisuuksilla ja kestävyydellä.

 

Merkki saavutti vuonna 2018 eniten arvostettuja palkintoja kansainvälisesti. Toimipisteillämme pääset vesille haluamallasi Cruiser-, Sport- tai All'around-mallilla. Tutustu eri lautamalleihin täällä.

MEGA SUP-Laudat

Auringonottoa, tiimityöskentelyä tai picnic vesillä - MEGA SUP soveltuu näihin täydellisesti! 3-7 henkilön 500kg kantavalla laudalla nautit ajasta tiiviisti perheesi tai kavereidesi kanssa.

MEGA-laudat sijaitsevat Joutjärven ja Messilän toimipisteillämme. Seuraathan myös sosiaalista mediaamme, sillä siirrämme lautoja kysynnän mukaan toimipisteiden välillä!

 

Vuokra 40€/h, jatkotunnit 20€/h. Vuokra sisältää normaalin vuokran tavoin kelluntaliivit, kännykän suojapussin ja tarvittaessa märkäpuvun.

Lämpöä viileisiin kevät-, syys- ja kesäsuppailuihin

Loistavasti Suppailuun soveltuvat JOBE-märkäpuvut ja Baltic-melontaliivit pitävät isot ja pienet Suppailijat lämpiminä ja lisäävät turvallisuutta vesillä.

Screen Shot 2019-03-12 at 16.50.42.png

Soita ja kysy lisää: p. 044 5505531

GOOD VIBES FINLAND

Paint & Party

SUN'SUP (tämä sivu)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon