Kesän paras Tiimipäivä vesillä!

Luomme teille unohtumattoman elämyksen. Tarjolla on naurua, haasteita, tiimityötä ja upea päivä tiimillenne! Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin rakennamme teille juuri näköisenne kokonaisuuden!

Ohjattu yksityistunti

Oli virkistyspäiväänne osallistumassa sitten viisi tai jopa sata, järjestämme teille elämänne Hyvinvointipäivän! Kanssamme tunneille pääsee jopa 40 suppailijaa samanaikaisesti. Valikoimastamme löytyvät tunnit juuri teidän tarpeisiinne, jotta saisitte päivästä kaiken irti!

SUP Adventure race

Tehtävärata haastaa tiiminne puhaltamaan yhteen hiileen. Tiimi- ja ongelmanratkaisutehtävissä tiiminne jäsenet pääsevät loistamaan omalla vahvuusalueellaan, ja haastamaan itseään niiden ulkopuolella! Radalla pääsette kokeilemaan Suppailua erilaisilla lautatyypeillä, mukaanlukien 8 henkilön mentävä JÄTTISUP (2kpl)!

SUPer päivä

Kooste haluamistanne tunneista. Luomme teille kokonaisuuden, jossa suurempikin joukko pysyy liikkeessä hauskan tekemisen parissa! Kerro meille (arvioitu) henkilömäärä, paljonko aikaa teillä on käytettävissänne ja muut toiveet sekä huomiot, niin rakennamme teille täydellisen kokonaisuuden! Voimme myös järjestää ruokailun.

Yritysjäsenyys

Tarjoa yrityksesi henkilökunnalle mahdollisuus hauskan, virkistävän ja lihaskuntoa sekä ryhtiä vahvistavan lajin harrastamiseen! Yhteistyöyrityksenämme henkilökuntanne saa hintaetua jäsenyyksistämme. Yritys voi halutessaan tukea henkilökuntansa harrastamista maksamalla omaan liikunta- ja hyvinvointibudjettiinsa sopivan osan jäsenyyksistä! Yhteistyöyrityksenämme nautit myös edullisista hinnoista TYHY-tunneillamme! Meillä käyvät myös useat eri liikuntasetelit.

Luomme teille juuri näköisenne TYHY-päivän, oli osallistujia sitten viisi tai jopa sata!

Soita ja kysy lisää: p. 044 5505531

GOOD VIBES FINLAND

Paint & Party

SUN'SUP (tämä sivu)

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon