top of page

Kesän paras Tiimipäivä vesillä!

Luomme teille unohtumattoman elämyksen. Tarjolla on naurua, haasteita, tiimityötä ja upea päivä tiimillenne! Tutustu vaihtoehtoihin ja ota yhteyttä, niin rakennamme teille juuri näköisenne kokonaisuuden!

Ohjattu yksityistunti

Ystävät ja SUP laudat

Oli virkistyspäiväänne osallistumassa sitten viisi tai jopa sata, järjestämme teille elämänne Hyvinvointipäivän! Kanssamme tunneille pääsee jopa 40 suppailijaa samanaikaisesti. Valikoimastamme löytyvät tunnit juuri teidän tarpeisiinne, jotta saisitte päivästä kaiken irti!

SUPer päivä

SUP lautailija

Kooste haluamistanne tunneista. Luomme teille kokonaisuuden, jossa suurempikin joukko pysyy liikkeessä hauskan tekemisen parissa! Kerro meille (arvioitu) henkilömäärä, paljonko aikaa teillä on käytettävissänne ja muut toiveet sekä huomiot, niin rakennamme teille täydellisen kokonaisuuden! Voimme myös järjestää ruokailun.

Yritysjäsenyys

Ystävät

Tarjoa yrityksesi henkilökunnalle mahdollisuus hauskan, virkistävän ja lihaskuntoa sekä ryhtiä vahvistavan lajin harrastamiseen! Yhteistyöyrityksenämme henkilökuntanne saa hintaetua jäsenyyksistämme. Yritys voi halutessaan tukea henkilökuntansa harrastamista maksamalla omaan liikunta- ja hyvinvointibudjettiinsa sopivan osan jäsenyyksistä! Yhteistyöyrityksenämme nautit myös edullisista hinnoista TYHY-tunneillamme! Meillä käyvät myös useat eri liikuntasetelit.

Luomme teille juuri näköisenne TYHY-päivän, oli osallistujia sitten viisi tai jopa sata!

bottom of page