IGO_WW-8051.JPG
2021-tiki-starboard-logo-white-red-01.pn

Verkkokauppa

/myymälä Lahdessa

Starboard SUP-laudat

Starboard on maailman johtava SUP-lautojen valmistaja. Kattavan testauksen kautta lautojen suorituskyky, kestävyys ja suunnittelu on maailman edistyneintä.

 

Mallistostamme löydät valmistajan suosituimmat laudat aloittelijalle, edistyneemmälle sekä tyylitietoiselle Suppaajalle! Hintatasomme on linjassa kansallisen ja kansainvälisen markkinan kanssa.

Parempaa lautaa ei halvemmalla saa!

Klikkaamalla tuotetta pääset tuotetietoihin. Lautoihin voit myös tutustua tutustua Lahdessa sijaitsevassa showroomissa, tai vuokraamoillamme Päijät-Hämeen alueella!

Showroom avautuu Lahdessa toukokuussa 2021 osoitteeseen Aleksanterinkatu 37.

Huom. Lautojen kysyntä on ylittänyt tarjonnan, ja lautoja on vain pieni erä.
Ennakkotilaa nyt ja säästä. Ennakkotilatut laudat toimitetaan 26.4.-7.5.2021

Takuu:
Starboard laudoilla 2 vuoden maahantuojan takuu.
NSP laudoilla 1 vuoden maahantuojan takuu.

Starboard on suunnannäyttäjä SUP-lautailun trendeissä, innovaatioissa ja ekologisissa toimintamalleissa. Vuosikymmenten kokemuksella windsurf- ja SUP-lautojen valmistamisesta syntyy laaja mallisto suorituskykyisiä, kestäviä erinomaisesti suunniteltuja lautoja. Niin designin kuin myös käytännön puolesta.

Bg_9-16%2520story-IGO_WW-7522-outline-sh

Miksi laudat rokkaavat?

Vahvemmat liitokset, jämäkämpi rakenne, pidempi käyttöikä. Laudan osien yhdistämisessä on käytetty edistyksellistä hitsaustekniikkaa.

Dropstitch -tekniikka pitää ilmatäytteisen laudan kasassa. Starboardin rakennetta tukevat suorat punokset, joka lisää laudan jämäkkyyttä, kestävyyttä ja suorituskykyä.

Sinkki-galvanoinnilla pinnoitetut reunukset tukevat ja vahvistavat lautaa, suojaavat sitä kolhuilta sekä säätilojen ja ajan aiheuttamalta kulumiselta.