IGO_WW-8051.JPG
2021-tiki-starboard-logo-white-red-01.pn

Verkkokauppa

/myymälä Lahdessa

Starboard SUP-laudat

Starboard on maailman johtava SUP-lautojen valmistaja. Kattavan testauksen kautta lautojen suorituskyky, kestävyys ja suunnittelu on maailman kärkeä. Starboard on hiilinegatiivinen ja vastuullinen valmistaja.

 

Mallistostamme löydät valmistajan suosituimmat retkilaudat laatu- ja tyylitietoiselle Suppaajalle!

Klikkaamalla tuotetta pääset tuotetietoihin. Lautoihin voit myös tutustua Lahdessa sijaitsevilla vuokraamoillamme, tai pyytää tietyn laudan esittelyä sovittuun aikaan!

Takuu:
Starboard laudoilla 2 vuoden maahantuojan takuu.
NSP laudoilla 1 vuoden maahantuojan takuu.

Miksi laudat rokkaavat?

Starboard on suunnannäyttäjä SUP-lautailun trendeissä, innovaatioissa ja ekologisissa toimintamalleissa. Vuosikymmenten kokemuksella windsurf- ja SUP-lautojen valmistamisesta syntyy laaja mallisto suorituskykyisiä, kestäviä erinomaisesti suunniteltuja lautoja. Niin designin kuin myös käytännön puolesta.

Bg_9-16%2520story-IGO_WW-7522-outline-sh
2021-inf-tech-welding-presentation.jpg

Vahvemmat liitokset, jämäkämpi rakenne, pidempi käyttöikä. Laudan osien yhdistämisessä on käytetty edistyksellistä hitsaustekniikkaa.

2021-inf-tech-linear-presentation.jpg

Dropstitch -tekniikka pitää ilmatäytteisen laudan kasassa. Starboardin rakennetta tukevat suorat punokset, joka lisää laudan jämäkkyyttä, kestävyyttä ja suorituskykyä.

2021-ZEN-2000D-galvanized.png

Sinkki-galvanoinnilla pinnoitetut reunukset tukevat ja vahvistavat lautaa, suojaavat sitä kolhuilta sekä säätilojen ja ajan aiheuttamalta kulumiselta.

Tree Black

Aktiivisesti ympäristötalkoissa, ja pienentämässä hiilijalanjälkeä. Jokaista myytyä lautaa kohden istutetaan ilmaa puhdistava mangrovepuu.

Starbordin laudat ovat saaneet todella upeaa palautetta alan lehdistössä, vertailussa sekä asiakaspalautteessa. Ja hyvästä syystä. Laudat tarjoavat erinomaisen ja tasapainoisen liu'un, ja niihin kätkeytyy valtavasti yksityiskohtaista ja innovatiivista suunnittelua. Ei ole sattumaa, että Starboard hallitsee myös SUP-lautailun kansainvälisissä kilpailuissa kärkisijoja!

Inflatable boardersin juttu Starboardista: