top of page

Toivottavasti voin olla avuksi!

"Meitä on useamman hengen seurue. Miten saan varattua paikan kaikille?"

Varattavien lautojen lukumäärän voit valita varauksen viimeisessä vaihessa, kohdassa "montako lautaa varataan?"

"Mistä näen, onko tunnilla riittävästi tilaa?"

Valittuasi päivämäärän ja kellonajan katso kohta "montako lautaa varataan?". Tästä näet käytettävissä olevien lautojen määrän.

"Paljonko maksaa useamman tunnin Suppailu?"

Ensimmäinen tunti on 15€/hlö. Jatkotunnit 10€/hlö, ja koko päivän vuokraus laudalle 50€.

Kysy tarjous useamman päivän vuokraukseen!

Varausjärjestelmä ei osaa huomioida jatkotuntien alennusta, mutta huomioimme sen maksaessasi rannassa!

"Meitä olisi useamman hengen seurue, miten mahdumme?"

Toimipisteillä on kiinteästi 8-10 lautaa. Isommalle porukalle voimme järjestää Suppailut jopa 44 henkilölle samanaikaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä!

"Voinko Suppailla vapaasti missä vain?"

Suosittelemme vahvasti käymään Alkeis- ja Jatkokurssimme, ennenkuin teet omatoimisia retkiä. Kysy tarkemmat ohjeet henkilökunnalta paikan päällä.

"Soveltuuko Suppailu minulle tai lapselleni?"

Suppailu soveltuu lähes kaikenikäisille ja -kuntoisille. Pidätämme kuitenkin seuraavat säännöt asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi:

- Suppailla ei voi päihteiden vaikutuksen alaisena. - Alle 15-vuotiaan Suppailijan huoltajan on esitettävä suostumuksensa. - Alle 12-vuotiaan on Suppailtava huoltajan kanssa. - Suppailijalla on oltava vähintään 50m uimataito. - Suppailija kykenee vastaamaan omasta ja kaluston turvallisuudesta. Tutustu myös Vuokrausehtoihin! Lainaamme mielellämme kelluntaliivin Suppailun ajaksi :)

"Haluaisin kokeilla, mutta minua epäilyttää/jännittää?"

Ei hätää! Autamme sinut lajin pariin omalla vauhdillasi. Alkeiskurssilla käymme läpi turvallisen Suppailun perusteet. SUP Rento on myös erinoimainen valinta matalan kynnyksen lajikokeiluun! Jos sinua vielä epäilyttää, niin ota meihin yhteyttä. Sovitaan yksityistunti, ja käydään perusasiat läpi yhdessä :) Ohjaamisestasi vastaa ASI-sertifioitu SUP-ohjaaja. Yksityistunnin lähtöhinta on 35e/hlö (minimilaskutus 60e).

"Haluaisin päivittää jäsenyyteni kattavampaan"

Voit päivittää minkä tahansa jäsenyyden kattavampaan toimipisteillämme! Maksat vain nykyisen jäsenyytesi ja tulevan jäsenyytesi välisumman.

bottom of page