SUN'SUP

SUN'SUP on perustettu rakkaudesta suomalaiseen luontoon ja sen tarjoamiin

upeisiin liikunta- ja liikkumismahdollisuuksiin. Visionamme on tuoda Suomeen ja suomalaisille lajeja ja virikkeitä, joilla pääsemme nauttimaan ulkoilumaastoistamme uusin ja entistä hauskemmin keinoin!

SUP lautailijat Lahti
Wooden Surface

Sun SUP?

Avasimme kesällä 2019 Päijät-Hämeen alueelle kolme SUP-toimipistettä, luoden kaupungin ja lähialueiden asukkaille mahdollisuuden Suppailun harrastamiseen markkinoiden kärkikalustolla. Aina kesän helteistä kevään ja syksyn viileämpiin vesiin.

Wooden Surface

Sun's UP!

Meillä on etuoikeus nauttia maamme upeista ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Meidän tehtävämme on tuottaa uusia tapoja, joilla voit haastaa itseäsi ja nauttia ulkoliikunnan tuottamasta hyvästä fiiliksestä. Auringon noususta sen viimeisiin säteisiin.

Sun's UP, so get out there!

SUP vuokraamo Lahdessa
71188709_385729395696676_776034855912734
Tarjoamme ekologisia, luontoa rasittamattomia, harrastus- ja liikkumismahdollisuuksia. Haluamme tarjota ihmisille virikkeitä, jotka huoltavat ja vahvistavat tuki- ja liikuntaelimistöä. Vastapainoa näyttöpäätekulttuurille!
IMG_20200518_134043_274.jpg
Haluamme olla mukana kehittämässä suomalaista hyvinvointikulttuuria, ja toimia esimerkkinä kohti ekologista ja kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaa yhteiskuntaa. Tuomme suomalaisille uusia virikkeitä ja palveluita ulkomailta!
Pajulahti_190606_NikiSoukkio_0531.jpg
Huolehdimme ympäristömme siisteydestä ja hyvinvoinnista. Luomme asiakkaillemme elämyksiä, sekä turvallisen ja hauskan ympäristön liikkua. Arvostamme yhteistyökumppaneitamme, ja uskomme molemminpuolisen yhteistyön olevan avain toimivaan kumppanuuteen.

Liikunnan ilo ja luonnosta nauttiminen kuuluu jokaiselle. Luonnossa muut ajatukset katoavat ja saamme nauttia olostamme kehoa ja mieltä virkistäen!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Trip Advisor Social Icon

GOOD VIBES FINLAND OY

SUN'SUP on osa perheyritystämme!

Y-tunnus: 2958054-7

15150, Lahti

Muut perheenjäsenemme:

Paint & Party

GOOD VIBES FINLAND