top of page
Etsi

Juhannuksen lautapaketit ja aukiolot


Kuva: Liikuntakeskus Pajulahti / Niki Soukkio


Houkuttaisiko nauttia juhannus vesillä? Kanssamme voit joko vuokrata SUP-laudan toimipisteellämme tai vuokrata koko lautapaketin mukaasi! ☀️


Nyt vuokraat laudan koko juhannukseksi hintaan 70€ (4vrk normaalihinta 210€)! Vuokra-aika to 20.6. klo 18 - ma 24.6. klo 11. Voimme myös neuvotella muut luovutus- ja palautusajat, joten kysy rohkeasti!


Hintaan sisältyy

🌿 rinkkaan pakattu lauta

🌿 kolme irrotettavaa evää

🌿 kolmivaihteinen pumppu (kevyt pumpata)

🌿 karkuremmi

🌿 kelluntaliivi

🌿 säädettävä hiilikuituinen mela

🌿 kännykän suojapussi.


Vuokraamme käyttöön iROCKERin Cruiser ja All-around lautoja, joista Cruiser on leveämpi alkeis- ja ryhmäliikuntalauta. All-around on hieman kapeampi ja pidempi, eli soveltuu paremmin esimerkiksi retkille. Kumpikin lautatyyppi kantaa jopa 300kg antaen vakautta myös aaltoihin. Irrotettavien evien ansiosta lauta on helppo säilöä. Olethan kuitenkin huolellinen kiinnittäessäsi eviä, jotta ne pysyvät matkassasi mukana! Kiinnitys on erinomaisen tukeva, kun kiinnikkeen sulkee huolella. Opetamme lautojen valmiiksi laittamisen ja kasaamisen, sekä annamme ohjeet mukaasi! Voit milloin tahansa myös soittaa meille vaikka videopuhelulla ja kysyä ohjeita. Haluamme palvella juuri Sinua!


Varaa lautasi täältä.


Huom! Muistathan olla viisaasti vesillä! Nauti siis vesillä olosta ennen mahdollisen juhannusjuoman korkkaamista. Kelluntaliivi on pakollinen mikäli melot yksin ja myös porukalla lähtiessänne pidemmälle kotirannasta. Ilmoitathan varatessasi, mikäli tarvitset useamman kelluntaliivin lainaan.


Pajulahden toimipisteemme palvelee myös juhannuksena upealla Iso-Kukkasella seuraavasti:

Pe 21.6. (aatto) klo 17:30-21:30

La 22.6. (juhannuspäivä) klo 10-14

Su 23.6. klo 10-14


Juhannusaatosta tekee uniikin kokko klo 21 Pajulahden asessorin nokassa! Mikä olisikaan upeampi tapa nauttia kokon leiskunnasta kuin napata lauta alle ja ihastella vesiltä käsin! Varaa aikasi ainutlaatuiseen juhannuksen viettoon.


Avainsanat: Lahti, SUP, suppailu Lahti, SUP-lauta, juhannus, juhannus Lahdessa, vuokraa lauta, visit Lahti, Pajulahti, Pajulahden juhannus

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page