top of page

Hakumme kaudelle 2022 on avoinna!

Haemme kesätyöntekijöitä ja lähiesimiestä leppoisaan rantatyöhön kaudelle 2022.

Stand Up Paddling

1. Palkkaamme kesätöihin kuusi työntekijää SUP-lautavuokraajiksi Lahden alueella touko-elokuuksi 2022.

Oletko
- täysi-ikäinen
- etsimässä hauskaa kesätyötä, mutta et halua jäädä paitsi kesänvietosta
- kiinnostunut liikunnasta/liikkumisesta
- asiakaspalveluhenkinen
- vastuuntuntoinen ja tarkka
- motivoitunut oppimaan uutta

Jätä meille avoin hakemuksesi!

Emme vaadi aiempaa työkokemusta, vaan hymyilevää ja innokasta asennetta ihmisten parissa työskentelemiseen. Työtehtävään kuuluu toimipisteen avaaminen (roudaustyö), ajanvarauskalenterin seuraaminen, myyntityö, kassakoneen käyttö, asiakkaan ohjeistus välineen turvalliseen käyttöön sekä kassan laskeminen ja toimipisteen sulkeminen työpäivän päätteeksi. Koulutamme sinut työhösi niin työtehtävien kuin ensiaputaitojenkin osalta. Arvostamme toki ennalta suoritettua EA-koulutusta.

Vuokraamomme ovat auki säävarauksella viikon jokaisena päivänä kesä-heinäkuussa. Jaamme henkilökunnan tiimeihin, jotka vastaavat pääasiassa omista toimipisteistään. Toimipisteemme ovat Messilässä, Joutjärvellä ja Pajulahdessa (Nastola). Kerro hakemuksesi yhteydessä, millä toimipisteellä toimisit mieluiten, sekä miten liikkuisit toimipisteille! Arvostamme mahdollisuutta työskennellä useammalla toimipisteellä.

Palkka: Ensimmäisen kesän palkka työssä on 8,65€/h. Toiselle kesälle palkka nousee palkkataulukon mukaisesti. Arvioitu työn määrä on 4,5h-8h työpäivä 3-5 päivänä viikossa. Sää vaikuttaa vuoroihin, eli sateisena ja tuulisena kesänä vuoroja on vähemmän, kun taas aurinkoisena ja tyynenä enemmän.

2. Palkkaamme lähiesimieheksi yhden työntekijän Lahden alueella touko-elokuuksi 2022.

Oletko
- täysi-ikäinen,
- saanut jo kokemusta liikunnanohjaamisesta ja elämysliikunnasta,
- saanut jo ainakin hieman kokemusta vastuu-/esimiestehtävistä,
- omaat erinomaiset ongelmanratkaisutaidot,
- etsimässä hauskaa mutta vastuullista kesätyötä jäämättä paitsi kesänvietosta,
- vastuuntuntoinen ja tarkka,
- motivoitunut oppimaan uutta,
- ymmärrät onnistuneen asiakaskokemuksen ja -palvelun merkityksen.

Jätä meille avoin hakemuksesi!

Emme vaadi aiempaa esimieskokemusta, vaan rohkeaa, reipasta, hymyilevää ja innokasta asennetta ihmisten parissa työskentelemiseen. Työtehtäviisi kuuluu
- työvuorolistojen suunnittelu ja muokkaaminen valmiin pohjan avulla,
- SUP-liikunnanohjaukset n. 3-4 kertaa viikossa (kehonhuolto, treeni, kurssit),
- somepäivitykset ja viesteihin vastaaminen somessa,
- toimipisteillä auttaminen tarvittaessa,
- asiakkaiden kyselyihin vastaaminen puhelimitse ja sähköpostilla,
- 2-3 työpäivää viikossa töitä vuokraamolla (yhdistyy ohjauspäiviin),
- tuuraukset viimekädessä.

Koulutamme sinut työhösi niin työtehtävien kuin ensiaputaitojenkin osalta. Arvostamme kokemusta SUP-lautailusta tai melonnasta, ennalta suoritettua EA-koulutusta sekä englannin kielitaitoa. Ylempi esimies on tavoitettavissa puhelimitse aina kun on tarve.

Vuokraamomme ovat auki säävarauksella viikon jokaisena päivänä kesä-heinäkuussa. Työsi alkaa jo toukokuun alussa koulutuksilla, toimipisteiden valmisteluilla ja tiimiin tutustumisilla. Jaamme henkilökunnan tiimeihin, jotka vastaavat pääasiassa omista toimipisteistään. Vastuullasi on olla tiimien apuna ja tukena. Toimipisteemme ovat Messilässä, Joutjärvellä ja Pajulahdessa (Nastola). Kerro hakemuksesi yhteydessä miten pääset liikkumaan toimipisteiden välillä.

Palkka: Ensimmäisen kesän palkka esimiehenämme on 2068€/kk (sis. 9% lomarahan). Toiselle kesälle palkka nousee palkkataulukon mukaisesti. Työn määrä on 159h/kk, josta osa kulkee pyhäpäiväpalkan kautta (tuplatunnin arvo). Sää vaikuttaa työn sisältöön ja fyysisen työn määrään. Toukokuun palkka on puolikas työajaltaan ja määrältään, sillä toimipisteemme ovat tuolloin auki korkeintaan viikonloppuisin.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Kesän parhaan työpaikan rannassa iloisten ja innostuneiden Suppailijoiden kanssa. Koulutamme sinut tehtäviisi. Opit useita hyödyllisiä taitoja ja tietoja!

Ps. Tiimimme on innostunut työstään, joustava, toisia kunnioittava ja asiakaskokemusta korostava. Tuothan mukanasi saman fiiliksen!

Miten haet?

Lähetä meille avoin hakemuksesi sekä CV viimeistään su 6.2.2022 osoitteeseen info@sunsup.fi

 

Olemme lomalla 11.1. asti, jonka jälkeen tavoitat meidät tarvittaessa myös puhelimitse. Käymme hakemukset läpi helmikuun alussa, joista kutsumme haastatteluun. Teemme valinnat helmikuun puolivälin jälkeen. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli herää kysyttävää!

Noudatamme Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.

 

Jos kiinnostuit, niin jätä meille vapaa hakemus viimeistään

6.2.2022 osoitteeseen info@sunsup.fi

bottom of page