Hakumme kaudelle 2021 on sulkeutunut!

Haemme kesätyöntekijöitä leppoisaan rantatyöhön kaudelle 2021.

Stand Up Paddling

Palkkaamme kesätöihin kuusi työntekijää SUP-lautavuokraajiksi Lahden alueella touko-elokuuksi 2021.

Oletko
- täysi-ikäinen
- etsimässä hauskaa kesätyötä, mutta et halua jäädä paitsi kesänvietosta
- kiinnostunut liikunnasta/liikkumisesta
- asiakaspalveluhenkinen
- vastuuntuntoinen ja tarkka
- motivoitunut oppimaan uutta

Jätä meille avoin hakemuksesi!

Emme vaadi aiempaa työkokemusta, vaan hymyilevää ja innokasta asennetta ihmisten parissa työskentelemiseen. Työtehtävään kuuluu toimipisteen avaaminen (roudaustyö), ajanvarauskalenterin seuraaminen, myyntityö, kassakoneen käyttö, asiakkaan ohjeistus välineen turvalliseen käyttöön sekä kassan laskeminen ja toimipisteen sulkeminen työpäivän päätteeksi. Koulutamme sinut työhösi niin työtehtävien kuin ensiaputaitojenkin osalta. Arvostamme toki ennalta suoritettua EA-koulutusta.

Vuokraamomme ovat auki säävarauksella viikon jokaisena päivänä kesä-heinäkuussa. Jaamme henkilökunnan tiimeihin, jotka vastaavat pääasiassa omista toimipisteistään. Toimipisteemme ovat Messilässä, Joutjärvellä ja Pajulahdessa (Nastola). Kerro hakemuksesi yhteydessä, millä toimipisteellä toimisit mieluiten, sekä miten liikkuisit toimipisteille! Arvostamme mahdollisuutta työskennellä useammalla toimipisteellä.

Palkka: Ensimmäisen kesän palkka työssä on 7,37€/h. Toiselle kesälle palkka nousee palkkataulukon mukaisesti. Arvioitu työn määrä on 4,5h-8h työpäivä 3-5 päivänä viikossa. Sää vaikuttaa vuoroihin, eli sateisena ja tuulisena kesänä vuoroja on vähemmän, kun taas aurinkoisena ja tyynenä enemmän.

Mitä tarjoamme Sinulle?

Kesän parhaan työpaikan rannassa iloisten ja innostuneiden Suppailijoiden kanssa. Koulutamme sinut tehtäviisi. Opit useita hyödyllisiä taitoja ja tietoja!

Ps. Tiimimme on innostunut työstään, joustava, toisia kunnioittava ja asiakaskokemusta korostava. Tuothan mukanasi saman fiiliksen!

Miten haet?

Lähetä meille avoin hakemuksesi sekä CV viimeistään su 7.2.2021 osoitteeseen info@sunsup.fi

 

Käymme hakemukset läpi helmikuun alussa, joista kutsumme haastatteluun. Teemme valinnat helmikuun puolivälin jälkeen. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli herää kysyttävää!

Noudatamme Huvi-, teema- ja elämyspuistojen työehtosopimusta.

 

Jos kiinnostuit, niin jätä meille vapaa hakemus viimeistään

7.2.2021 osoitteeseen info@sunsup.fi