top of page

Vuokrausehdot

Ehdot päivitetty 29.5.2019

Mahdollistaaksemme turvallisen ja onnistuneen Suppauskokemuksen, tulee vuokralleottajan ja/tai tunnillemme osallistujan hyväksyä seuraavat ehdot. Ehdon rikkomisesta voi seurata vuokraus-/osallistumiskielto määräajaksi tai korvaus hinnaston mukaisesti.

1 Turvallisuus

1.1

Suppaus tapahtuu aina vuokralleottajan omalla vastuulla. Suosittelemme alkeiskurssille osallistumista ennen ensimmäistä Suppauskertaa.

1.2

Alle 12-vuotias saa Suppailla huoltajan kanssa. 12-15-vuotias saa Suppailla huoltajan luvalla. Huoltajan tulee olla paikalla ostohetkellä.

1.3

MEGA SUP-laudan vuokralleottajista vähintään yhden vesille lähtijän tulee olla 18-vuotias.

1.4

Vesille ei pääse päihteiden vaikutuksen alaisena, kuumeisena tai huonovointisena.

1.5

Päästäksesi vesille, Sinun tulee olla uimataitoinen (=200m). Lainaamme mielellämme Sinulle kelluntaliivin Suppailun ajaksi. Voit halutessasi Suppailla ilman kelluntaliiviä pysyessäsi rannan läheisyydessä.

1.6

Mikäli sairastat sydänsairautta, diabetesta, epilepsiaa tai muuta mahdollista äkillisiä vaaratilanteita aiheuttavaa sairautta, älä Suppaile yksin.

1.7

Mikäli sää yllättää ukkosella, tulee Suppaajan rantautua mahdollisimman nopeasti lähimmälle rantaviivalle. Siirry turvaan ja odota ukkosen loppumista tai kävele rantaa pitkin toimipisteelle. Tee samoin, jos joudut kovaan aallokkoon joka vie poispäin toimipisteeltä ja alat uupumaan.

2 Henkilöllisyyden todistaminen

2.1

Vuokralleottaja on velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä pyydettäessä. Henkilöllisyystodistuksen puuttuessa henkilökunnalla on oikeus olla päästämättä vesille.

3 Välineet

3.1

Välineitä saa käyttää vain riittävän syvissä, Suppailuun soveltuvissa vesissä. Laudan päälle saa asettua polvisyvyisessä vedessä. Seisomaan saa nousta hartiasyvyisessä vedessä. Vältä vaarallisia esteitä, kuten kivikkoja.

3.2

Vuokralleottaja on velvollinen käsittelemään vuokraamiaan välineitä huolellisesti ja siten, että ne eivät vahingoitu tai katoa. Välineet tarkistetaan ennen ja jälkeen vuokrauksen. Vuokralleottaja on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan vuokranantajalle välineiden katoamisesta tai vahingosta niiden käyvän arvon mukaisesti.

3.3

Välineet on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä.

3.4

Mikäli vuokralleottaja palauttaa vuokravälineet myöhässä tai jättää ne palauttamatta, vuokralleantaja on oikeutettu perimään lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.

3.5

Vuokralleottaja on vastuussa välineistä ja ehdoista, vaikka välineet olisivat kolmannen osapuolen hallussa.

bottom of page