top of page

Ryhmäliikuntaa Lahdessa veden päällä

SUP Jooga

SUP jooga

SUP Balance

Auringonlasku SUP

SUP Ryhmäliikunta

Kanssamme pääset nauttimaan Suomen kesästä ja luonnosta vesillä

SUP  Joogan ja SUP Balancen parissa! 

Kouluttautuneet ohjaajamme osaavat huomioida erilaiset taitotasot. Sinun ei siis tarvitse olla kokenut ryhmäliikkuja, joogi tai SUP-lautailija. Tervetuloa nauttimaan kesäisistä ryhmäliikuntatunneista kanssamme!

Yksittäinen tunti: SUP Jooga 32€/hlö, SUP Balance 20€/hlö

Yksittäinen tunti omalla laudalla: SUP Jooga 25€/hlö, SUP Balance 15€/hlö


Koko kesän Kultajäsenyys: 220€/hlö

Kultajäsenyys sis. kaikki SUN'SUP:in ohjaamat viikkotunnit, myös alkeis- ja jatkokurssit, aina elokuun loppuun asti. Jäsenyyksiimme pääset tutustumaan Tästä.

Milloin?

Ryhmäliikunnan aikataulut löydät Viikkokalenteristamme

Missä?

Joutjärvellä. Aloitamme Melontakeskukselta Möysän uimarannan vierestä! Katso seuraava tunti ja sijainti Viikkokalenteristamme!

Miten osallistun?

Varaa paikkasi etukäteen Varausjärjestelmästämme. Saavuthan paikalle 15min ennen tunnin alkua, niin pääsemme aloittamaan sovittuun aikaan!

Miten varustaudun?

Pukeudu sään mukaisiin urheiluvarusteisiin. Ota rantaan mukaan vaihtovaatteet. Luultavasti et kastu, mutta vaikka kastuisitkin, ei se haittaa menoa! Sään salliessa laudalla ollaan paljain jaloin.

Wooden Surface

SUP Jooga

Päästä hetkeksi irti arjesta, ja rentoudu joogan parissa SUP-laudalla. Pehmeää liikettä, haastetta tasapainolle ja rentoutumista ihanaan veden liplatukseen, siitä on SUP Jooga tehty! Rentoutudutaan ja pidetään hauskaa veden päällä.

Kesto:

 

Vaikeustaso:

 

Tahti:

Ohjaaja:

60min

Sopii aloittelijalle

 

Rauhallinen

YogaRocksin Jolande

SUP Jooga